24/12/2008

Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι...

Έχω φτάσει πλέον στο σημείο που δεν αντέχω να δω ούτε δεκαπέντε λεπτά ειδήσεις... Θέλω να δω τι γίνεται, τι παίζει και αηδιάζω αμέσως. Και δεν αντέχω...
Πάλι σήμερα μιλούσαν στο Alter για κουκούλες. Με τον μικρό Πλεύρη ("Εγώ υπηρέτησα στο Μεγάλο Πεύκο, ΟΥΓΚ...") να ζητά άρση ασύλου, έχοντας την υποστήριξη του άκρως φασίζοντος τύπου που ακούει στο όνομα Γεωργίου και επαγγέλλεται δικηγόρος... Μιλούσαν για δολοφόνους, για άτομα "που καίνε όλη την Αθήνα", μέχρι και για επέμβαση του στρατού τόλμησε να ψελλίσει το νομικό καθίκι. Και από δίπλα η ευγενής αυτή μορφή της δημοσιογραφικής αλητείας, που λέγεται Άκης Παυλόπουλος, να κάνει την πάπια... Ρε δε γαμιέστε λέω γω... Πιο σημαντικά ζητήματα δεν έχει να ασχοληθείτε? Μήπως λύσαμε όλα τα προβλήματά μας σε αυτή τη χώρα, για να είναι πρώτη είδηση οι κουκουλοφόροι?
Και, στο κάτω-κάτω, ποιοί είναι πιο επικίνδυνοι? Αυτοί που από το φόβο του χαφιέ κρύβουν τα πρόσωπά τους (δε μιλάω για τους ασφαλίτες, αυτοί είναι από άλλο ανέκδοτο)? Ή αυτοί που αναιδέστατα και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ζητούν την ψήφο του κόσμου, με τα πρόσωπα ακάλυπτα, για να μπορέσουν να καταστρέψουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας που υπάρχει στη ζωή των ανθρώπων? Ή μήπως αυτοί που, επίσης με τις φάτσες τους ακάλυπτες, έχουν σαν επάγγελμά τους να πουλάνε ψέμματα και πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους που τους βλέπουν? Ή μήπως αυτοί που δικάζουν κατά βούληση, αφήνοντας ελεύθερους τους πρεζέμπορους και καταδικάζοντας άρρωστους ανθρώπους και αγρότες που χρωστάνε 10 Ευρώ στον ΟΓΑ?
Δεν κατάλαβα... Από πότε όλοι αυτοί, ο "Εθνικός Κορμός", έχει το δικαίωμα να καθορίζει τί σκέφτομαι και τί πράττω? Και από πότε αυτοί που σκοτώνουν 15χρονα χωρίς δεύτερη σκέψη μπορούν να κρίνουν τις δικές μου ενέργειες...?

2 comments:

Anonymous said...

Δυστυχώς δεν γαμιούνται και μιας και είναι όλοι τους ανέραστοι βγαίνουν στα κανάλια παραδίδοντας μαθήματα τηλεοπτικού οργασμού στην μάπα του κοινού.
Όπως ξέρεις ωστόσο οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι,οπότε ή απλά μπορείς να επιλέξεις να μην παρακολουθείς τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων(κάτι που μπορεί να κάνεις ήδη) ή απλά να επιλέξεις να τους γαμ...σεις όλους (κάτι που δεν νομίζω ότι κάνει κανένας μας-μάλλον το αντίθετο συμβαίνει).
Πολύ καλή δουλεία το μπλόκ σου, μπράβο!
Καλή συνέχεια.

neithan said...

Δυστυχώς λόγω γνωστικού αντικειμένου (αλήτης-ρουφιάνος σπουδάζω... λέμε τώρα...) είμαι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να παρακολουθώ... Οπότε αρκούμαι στο να ρίχνω και κανά γαμοσταυρίδι που και που...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!