19/06/2008

Richard Cheese & Lounge Against The Machine...


Ναι, ξέρω... Είναι πάρα πολύ ωραίο να ανακαλύπτεις νέα συγκροτήματα, που παίζουν τη "νέα, βελτιωμένη, v2.2" μουσική του 21ου αιώνα. Είναι όμως εξίσου ωραίο όταν εκεί που κατεβάζεις αβέρτα μουσική (χωρίς να έχεις ιδέα τι ακριβώς θα βρεις...) να ακούς ξαφνικά στο music player σου μια απίστευτη jazz διασκευή του "Smells Like Teen Spirit"... Κοιτάς να δεις τι εστί αυτό που μόλις πέρασε μέσα από τα τύμπανά σου και διαβάζεις "Richard Cheese & Lounge Against The Machine"...

Οι κύριοι αυτοί είναι μια L.A. based μπάντα και δουλειά τους είναι να διασκευάζουν πασίγνωστα rock & rap κομμάτια, αποδομώντας τα εντελώς και δινοντάς τους ένα υπέροχο lounge ύφος. Σκεφτείτε πως θα ήταν σε jazz τα "Welcome to the Jungle", "Come Out and Play", "Creep", "Last Resort", "She Hates Me", "Down With the Sickness"...!!! Και αυτά είναι μόνο λίγα από τα κομμάτια που περιέχονται στα συνολικά 7 albums που έχουν εκδοθεί...!!!

Το όνομα Richard Cheese, όπως και τα υπόλοιπα ονόματα των μελών του συγκροτήματος (Bobby Ricotta, Frank Feta, Buddy Gouda, Gordon Brie!!!!), είναι εμφανέστατα ψευδώνυμα που, όλως περιέργως, αναφέρονται σε διάφορα τυριά... Πάντως, ειλικρινά, δοκιμάστε να τους ψάξετε... Αν σας αρέσουν οι διασκευές ή/και η jazz, θα τους λατρέψετε...!!!



*official website: http://www.richardcheese.com/

**ναι, ξέρω, χάθηκα... Αλλά τι να κάνω...;;; Το συγγραφικό είναι θέμα όρεξης και επιθυμίας...

No comments: